Over ons

De kans is groot dat u uw douane-activiteiten als een noodzakelijk kwaad ziet. En als dat niet zo is, is de kans nog groter dat uw leidinggevende dat wél doet. Wij zien dat anders.

Natuurlijk moet alles correct en juist geregeld zijn. Natuurlijk moet u beschikken over de nodige vergunningen. En natuurlijk kunnen we u daarmee helpen.

Maar wij zijn ervan overtuigd dat douane één van de sleutels is tot het succesverhaal van uw bedrijf.

Theorie en praktijk

Ons team bestaat uit vakexperts met elk hun specialisatie. Zodat wij op al uw vragen een pasklaar antwoord hebben. Als adviseur van de Europese Commissie zitten we op de eerste rij bij alle belangrijke beslissingen.

Zo kunnen wij uw activiteiten en formaliteiten afstemmen op de dagdagelijkse realiteit én uw bedrijf voorbereiden op wat gaat komen.

Wij ondersteunen u ook in het omzetten van theorie naar praktijk. We adviseren u niet alleen over het best mogelijke plan van aanpak, we helpen u dat plan ook implementeren. Van een kleine optimalisatie tot allesomvattende transitieprojecten. Daarvoor kunnen we terugvallen op onze jarenlange ervaring in change management.

Totaalpartner

De combinatie van onze kennis van de huidige regelgeving, inzicht op de toekomst én onze praktijkgerichte aanpak, maakt van ons een totaalpartner voor al uw douane-activiteiten.